تعمیرات موبایل در شهرهای ایران با عالی ترین قیمت
نوشته شده توسط : erwe

آموزش تعمیرات موبایل و آموزش تعمیرات لپ تاپ در چهارمحال بختیاری شهرکرد

دوره های حرفه ای آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش تعمیرات لپ تاپ،آموزش تعمیرات کامپیوتر،آموزش تعمیرات تبلت،آموزش تعمیرات تلفن همراه و اپل، برای اولین بار توسط بزرگترین آموزشگاه آموزش های شبکه و تعمیرات پارسه درچهارمحال بختیاری و شهرهای شهرکرد, بروجن, فارسان,لردگان, بن و شهرهای دیگر استان چهارمحال بختیاری برگزار می شود  .

آموزش تعمیرات موبایل و لپ تاپ دراستان مرکزی اراک
 معرفی موسسه پارسه

انستیتو انفورماتیک پارسه در سال 88 با اخذ مجوز رسمی به شماره (27689) تاسیس گردید با هدف ارتقای سطح علمی و کیفی تعمیرات فوق تخصصی سخت افزار کامپیوتر و لپ تاپ در ایران شروع به فعالیت نمود.
در راستای رسیدن به این هدف بستر های سخت افزاری و تجهیزات مدرن مورد نیاز را تهیه و در کارگاه های مرکز مستقر نموده است و هیات علمی متناسب و فرهیخته که بهترین تعمیرکاران ایران به شمار می روند را جذب نموده و به  تحقیق در راستای بدست آوردن راهکار نوین تعمیرات تجهیزات الکترونیکی و همچنین انتقال دست آورد ها به متقاضیان اقدام نموده است.

چشم انداز (vision)
این  موسسه در راستای چشم انداز کلی تدوین شده تلاش می نماید با توسعه کمی و کیفی  خدمات خود، بتواند بستری مناسب و مورد اعتماد جهت ارائه تجهیزات تخصصی تست و تعمیر لپ تاپ ،ارائه خدمات تعمیر و بازیابی اطلاعات و آموزش فوق تخصصی تعمیرات سخت افزار در عالیترین سطح کیفی در کشور را به عموم هم میهنان فراهم آورد.

ماموریت (mission):
نظارت و کنترل کیفی و کمی بر فعالیت شعب ،افزایش شعب در سطح کشور ، اطلاع رسانی به عموم هم میهنان و بکارگیری ابزار های نوین فناوری اطلاعات و ارتباطات از جمله مهم ترین ماموریت های این واحد به شمار میرود.

برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه ی آموزش تعمیرات موبایل و آموزش تعمیرات لپ تاپ در سایت پارسه مراجعه کنید.


توضیحاتی در مورد چهارمحال بختیاری

استان چهارمحال بختیاری

 استان چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های کشور ایران است. مرکز این استان شهرکرد است،این استان با ۱۶٬۴۲۱ کیلومتر مربّع وسعت معادل یک درصد از کل وسعت ایران، بیست و دومین استان کشور از نظر مساحت می‌باشد. استان چهارمحال و بختیاری از جمله مناطق کوهستانی فلات مرکزی ایران محسوب می‌شود

و بین ۳۱ درجه و ۹ دقیقه تا ۳۲درجه و ۳۸ دقیقه عرض شمالی و ۴۹ درجه و ۳۰ دقیقه تا ۵۱ درجه و ۲۶ دقیقه طول شرقی گرینویچ قرار دارد. این استان از شمال و مشرق به استان اصفهان، از مغرب به استان خوزستان، از جنوب به استان کهگیلویه و بویراحمد و از سمت شمال غربی به استان لرستان محدود می‌شود.

زبان‌های بختیاری، فارسی و ترکی در میان ساکنان این استان رایج است. در مرکز استان، هفشجان، بروجن، فرخ شهر و برخی دیگر از شهرهای استان به زبان فارسی با لهجه خاص خود صحبت می‌کنند.

مردم استان چهار محال و بختیاری به دو قسمت چهارمحالی‌ها و بختیاریها تقسیم می‌شوند. چهار محالی‌ها عموماً به زبان فارسی و ترکی و با لهجه خاص خودشان صحبت می‌کنند و بختیاری‌ها هم به گویش بختیاری که شاخه‌ای از زبان لری است صحبت می‌کنند.

در ۵ شهرستان از ۹ شهرستان این استان زبان گویش بختیاری رایج است که این شهرستان‌ها عبارتند از: اردل، کوهرنگ، فارسان، لردگان و کیار. در شهرستان‌های شهرکرد، بروجن، سامان وبن لهجه‌های محلی فارسی و ترکی رایج است. به طور خاص مردم شهرهای شهرکرد، هفشجان، بروجن و فرخ‌شهر و برخی دیگر مناطق به زبان فارسی صحبت می‌کنند، لهجه‌های دهکردی، هوشگانی، اورجنی و قهفرخی مخصوص شهروندان این استان می‌باشد که از ریشه فارسی پهلوی است و در آن لغات ترکی و عربی زیادی وجود ندارد.

زبان ترکی قشقایی نیز بیش از ۱۲ درصد جمعیت ساکنین استان را شامل می‌شود. به طور خاص مردم شهرهای شهر کیان، بلداجی، سامان، بن، فرادنبه و جونقان به زبان ترکی صحبت می‌کنند.دانشنامه ایرانیکا در مقاله زبان لری زبان مردم این استان را از نظر جغرافیایی نیمی فارسی و نیمی لری معرفی می‌کند.وب‌گاه میراث فرهنگی و گردشگری استان چهارمحال و بختیاری زبان لری بختیاری را به عنوان زبان عمومی در این استان معرفی می‌کند.

دانشنامه جهان اسلام گویش مردم این استان را فارسی با گویش بختیاری معرفی می‌کند. در برخی شهرستان‌های این استان مانند شهرکرد و بروجن لری جای خود را به فارسی داده است. برخی منابع نیز گویش ساکنان این استان را فارسی، ترکی قشقائی و گویش بختیاری معرفی می‌کنند.
ارامنه: نواحی شرقی استان چهار محال و بختیاری شامل شهرستان‌های شهرکرد و بروجن از دیرباز سکونت گاه گروه‌هایی از ارامنه بوده‌است. هر چند در دهه‌های اخیر تعداد بسیاری از ارامنه چهار محال و بختیاری به اصفهان مهاجرت کردند.

روستاها ارامنه نشین چهار محال عبارت بودند از تشنیز، واستیگان، گیشنیگان، احمدآباد، شلمزار، قلعه کشیش، لیواسیان، ده ارمنی و غیره.
مقالات پارسه

 کاربرانی که در آمریکا یا اروپا زندگی می‌کنند قادر به‌خرید محصولات مذکور نخواهند بود. قیمت این محصول میان‌رده حدود ۱۴۹ دلار یا ۱۰۰ یورو خواهد بود که قیمت بسیار مناسبی برای کاربران غربی به‌نظر می‌رسد.

ولی شاید چنین قیمتی برای بازار‌هایی مثل آسیا، هندوستان و آمریکای جنوبی چندان هم ارزان نباشد.این محصول از پردازنده هشت هسته‌ای کوالکام استفاده می‌کند و اندروید لالی‌پاپ ۵.۱ به همراه رابط کاربری لنوو روی آن نصب شده است. پردازش‌های Vibe K5 Plus توسط اسنپدراگون ۶۱۶ انجام می‌شود و وضوح نمایشگر آن نیز فول اچ‌دی است.

Vibe K5 از مشخصات پایین‌تری بهره می‌برد و حدود ۲۰ دلار نیز قیمت کمتر نسبت به نسخه‌ی پلاس دارد و با ۱۲۹ دلار به‌فروش خواهد رسید. این محصول از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۴۱۵ استفاده می‌کند که نمایشگر آن نیز وضوح 720p را ارائه خواهد داد، تنها تفاوت موجود در بین این دو محصول به‌بخش داخلی آن‌ها مربوط می‌شود. هر دو دستگاه از لحاظ ظاهری شبیه به‌یکدیگر هستند که در رنگ‌های نقره‌ای، خاکستری و طلایی روانه‌ی بازار خواهند شد. ظاهر این دو محصول زیبا است و البته شباهت‌هایی به‌آیفون‌های کمپانی اپل دارد.

البته با وجود اینکه بسیاری از تلفن‌های هوشمند شبیه به‌یکدیگر هستند، اما گوشه‌های خمیده، اسپیکر موجود در بخش جلویی و خطوط افقی موجود در پشت دستگاه باعث شده‌اند که وایب کی ۵ پلاس و وایب کی ۵ شبیه به آیفون‌های اپل باشد،از مزیت‌هایی که محصول جدید لنوو نسبت به‌آیفون‌های اپل دارد این است که از باتری قابل تعویض بهره می‌برد و کاربر امکان افزودن کارت حافظه‌ی جانبی را نیز به حافظه‌ی داخلی ۱۶ گیگابایت دستگاه دارد.

علاوه بر این از دو سیمکارت به‌صورت همزمان پشیتبانی می‌کند که کاربران از طریق آن می‌توانند سیمکارتی را برای کار و سیمکارتی را برای خانواده روی تلفن هوشمندشان نصب کنند، از دیگر ویژگی‌های این محصولات می‌توان به صدای Dolby Stmos اشاره کرد که البته این قابلیت تنها در زمان استفاده از هدفون فعال می‌شود. نکته‌ی ناخوش‌آیند این است که لنوو برای مناطق مختلف، اپلیکیشن‌های متفاوتی را نیز به‌صورت پیش‌فرض روی دستگاه نصب خواهد کرد.

خدمات ما آموزش تعمیرات لپ تاپ درچهارمحال بختیاریمی باشد .







:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 بهمن 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: